Invest in Iasi ajunge la Chisinau pe 23 octombrie | Invest in Iasi
#

Invest in Iasi ajunge la Chisinau pe 23 octombrie

În cadrul Misiunii economice Afaceri.ro 2014 Chișinău care va avea loc pe 23 octombrie 2014, organizatorii au mai pregătit o surpriză: Invest in Iași Corner. Astfel, pe lânga turul Expozițiilor Internaționale „Moldagrotech” și „Farmer”, conferința de business Afaceri.ro și vizita la Cramele Cricova, participanții mai pot vizita și un stand special „Invest in Iași”.

Invest in Iași este un proiect derulat de APEC (Asociația pentru Promovarea Economiei Cunoașterii) care reunește oameni de afaceri și specialiști români și internaționali, având ca scop final atragerea de investitori străini pentru orașul Iași. Astfel că participanții la Conferința Afaceri.ro 2014 Chișinău vor avea ocazia să afle mai multe detalii despre oportunitățile de alocare de capital pe care le oferă Iașul oamenilor de afaceri din Republica Moldova și despre locul pe care îl ocupă acest oraș pe harta regională a destinațiilor de investiții.

Programul de conferințe și misiuni economice Afaceri.ro, care prin evenimentul de la Chișinău va ajunge la cea de-a 17-a ediție de anul acesta, reușește în permanență să mențină antreprenorii interconectați și oferă acestora oportunitatea de a se promova și dezvolta, prin schimburi imediate de idei și viziuni.

Mai multe informații despre Misiunea economică Afaceri.ro 2014 Chișinău, inclusiv programul complet și detalii despre speakeri pot fi găsite accesând website-ul http://www.afaceri.ro/misiune-economica-ro-chisinau-2014/. Înscrierea se poate face trimițând un e-mail pe adresa evenimente@arhipelago.com.

Find us on Facebook