Invest in Iasi, Cernauti, 2015 | Invest in Iasi
#

Invest in Iasi, Cernauti, 2015

În perioada 17-18 septembrie 2015, Horizont Business Hub, APEC Iași și Arhipelago organizează Misiunea Economică Afaceri.ro Cernăuți 2015. Evenimentul are scopul de a promova mediul de afaceri regional la Cernăuți și de a oferi un cadru de sprijin și încurajare a parteneriatelor pentru export între regiunile de frontieră.

La acest eveniment vor lua parte atât reprezentanți ai mediului de afaceri privat, ai instituțiilor de administrație publică, ai instituțiilor de învățământ superior din regiunea de Nord-Est și Cernăuți, cât și ai asociațiilor româno-ucrainene.

Până în acest moment au confirmat prezența peste 40 de companii românești și ucrainene din domeniul IT, agricultură, construcții, consultanță și producție de mobilier interesate de oportunitățile de export.  

Programul misiunii este creat pentru companiile interesate de dezvoltare și export și  cuprinde o serie de activități menite să încurajeze colaborările între companii și organizații din România și Ucraina, să prezinte mediul de business ucrainean și să ofere oportunitatea de a participa la întâlniri private de business tuturor participanților din România.

În cadrul Misiunii se va desfășura Conferința Internațională Afaceri.ro Cernăuți 2015, care cuprinde cinci sesiuni:  

  • Oportunități de investiții în regiunile transfrontaliere;
  • Cultură și afaceri
  • Cooperare Româno-Ucraineană în domeniul IT;
  • Proiecte transfrontaliere;
  • Oportunități de export pentru companiile specializate pe import-export.

În plus, participanții vor avea oportunitatea de a fi parte a altor activități orientate pe dezvoltarea afacerilor și pregătirea companiilor pentru activitatea de import-export:

  • training on the road pe teme precum: mediul de afaceri ucrainean, pregătirea companiei pentru export, utilitatea networkingului în dezvoltarea afacerilor și identitatea vizuală pentru companiile interesate de export;
  • networking dinner cu specific bucovinean;
  • întâlniri de afaceri cu reprezentanți ai administrațiilor locale;
  • vizită la obiective turistice renumite, cum ar fi Universitatea din Cernăuți, Palatul Metropolitan Cernăuți, Teatrul Național Cernăuți  și Cetatea Hotin.

INSCRIERE

Pentru mai multe detalii legate de agenda misiunii, condițiile de participare și costurile asociate vizitați pagina evenimentului: http://www.afaceri.ro/misiunea-economica-afaceri-ro-cernauti-2015/ sau trimiteți un email la adresa evenimente@arhipelago.com. Formularul pentru înscriere este disponibil la adresa  goo.gl/HStVkj.   

Evenimentul este organizat cu sprijinul partenerilor: Primăria Siret, Promos Collection, Exonia, Autonom, Idilis, Parcul Științific și Tehnologic Tehnopolis, Primăria Iași, Primăria Cernăuți, Allbiz, Clusterul EuroNest, Camera de Comerț și Industrie Cernăuți, Consiliul Județean Iași, Camera Agricolă Iași, Broul Regional de Cooperare Transfrontalieră Suceava Romania-Ucraina, Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iași, Saga Software, Camera de Comerț și Industrie Vaslui, Paragraf Social Consalting, Discontimo, Langate, Che Lawyers, Nimpha, Art4com, Ludor Engineering, JCI Romania, JCI Ukraine, AIESEC, Asociația de Prietenie România Ucraina, Aries România, Asociația Nord, Ovidiu Oltean, Alchemy TRainig&Coaching,  Enterprise Europe Network, Camera de Comerț și Industrie Iași, Camera de Comerț și Industrie Suceava, Iconic Cluster, Invest in Iași, Fabricat în Iași, Metro, Cafe Bacara, Liga Prim,  Travis, Meteo.ro, BucPress, Cv.Vj.Ua, Ziarul de Iași, Iași Fun, Ziarul Evenimentul, Finantare.ro, ManagementulProiectelor.ro, PlanDeAfacere.ro, Intreprinzatori.ro.

Find us on Facebook