Ukraine Business Contact Point | Invest in Iasi
#

Ukraine Business Contact Point

As a result of the success registered by Invest in Iasi conference performed in Ukraine on September 17th 2015, in Iasi has been set up Ukraine Business Contact Point.

Ukraine Business Contact Point is a package of services offered by APEC especially for Ukrainian investors consisting of information services and guidance on setting up a company in Romania, fiscal facilities, EU funding, marketing consultancy services and strategic consulting.

Board: Marius Alexa, Daniel Serdenciuc.
Official address: Chisinaului Road, 27, FIBRESIN building, second floor, room no. 9, Iasi
Email address: contact@cunoastere.org

Despre APEC şi Management Consulting Cluster Iasi

APEC

Asociaţia pentru Promovarea Economiei Cunoaşterii (APEC) este o organizaţie care are scopul de a promova conceptele specifice economiei cunoaşterii în rândul tinerilor din România, pentru susţinerea dezvoltării durabile a mediului economic, antreprenorial, social şi cultural din România în contextul integrării în Uniunea Europeană.

Cluster Finantare.ro

Management Consulting Cluster Iasi este o reţea care concentrează companii specializate în consultanţă, consultanţi independenţi, furnizori şi instituţii cheie în domeniile consultanţă de management, marketing, finanţări şi management de proiect din regiunea de nord-est.

 

Marius Alexa
Presedinte APEC
marius.alexa@finantare.ro
tel: 0745 501 941

Find us on Facebook